ПоддержатьУкраїнська

Двоє поліцейських "погоріли" на хабарі на Запоріжжі

StopCor
StopCor

StopCor

Двоє поліцейських 'погоріли' на хабарі на Запоріжжі

Начальника карного розшуку одного з відділень поліції Запорізької області та його підлеглого було затримано на спробі взяти хабаря під час оперативних дій обласної прокуратури спільно з управлінням внутрішньої безпеки Нацполіції в Запорізькій області. Про це повідомляють у прес-службі ГУ Нацполіції Запорізької області.

Як повідомили у прес-службі, майор поліції та його оперативний підлеглий від місцевого мешканця вимагали та отримували кошти впродовж декількох місяців. Згідно з повідомленням, вони покривали та отримували хабарі за незаконну вирубку зелених насаджень.

Згідно з повідомленням поліції, наразі справа внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Затриманим поліцейським загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10-ти років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади строком до 3-х років.

В той же час у прокуратурі області повідомляли про одного затриманого, а саме начальника карного розушуку.

Як повідомив прес-секретар головного прокурора області, начальника карного розшуку було затримано у порядку ст. 208 КПК України під час отримання грошових коштів у сумі п'ять тисяч гривень. На цей час тривають першочергові слідчі дії, якими буде вирішено питання про оголошення про підозру співробітникам поліції у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.

Другие новости