ПоддержатьУкраїнська

ФСБ планує вбивства чиновників самопроголошених "ЛНР" і "ДНР" – Тимчук

StopCor
StopCor

StopCor

ФСБ планує вбивства чиновників самопроголошених 'ЛНР' і 'ДНР' – Тимчук

Так звані "спецслужби" в самопроголошених республіках на Донбасі розробляють плани терактів на території "ЛНР" і "ДНР", а також ліквідації місцевих представників самопроголошеної влади. Ці злочини вони збираються "повісити" на СБУ й українську розвідку.

Новину повідомляє координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

Розпорядження надійшло в "МДБ ДНР" і "МДБ ЛНР" від Федеральної служби безпеки Росії. У вказівці йдеться про те, що потрібно підготувати силові операції для дискредитації спецслужб України. Останніх хочуть "викрити" у використанні терористичних методів ведення війни.

"Зокрема, дано вказівку розробити детальні плани проведення спецоперацій на території "ДНР" і "ЛНР" під виглядом ДРГ СБУ і ГУР МО України з підриву цивільних об'єктів в тилу, диверсій на транспорті, ліквідації окремих, заздалегідь визначених "представників місцевої влади", - йдеться в повідомленні Тимчука.

Відповідно до вказівок з Росії, спецоперації повинні бути підготовлені під грифом суворої секретності. Але водночас самі теракти, диверсії та вбивства планують широко висвітлити в місцевих ЗМІ.

Нагадаємо, бойовики, що працюють на "Донецьку народну республіку", отримали від своїх командирів наказ блокувати наступ ЗСУ, які поступово займають "сіру зону", будь-якими засобами.

Другие новости