ПоддержатьУкраїнська

Гіркін натякнув на велику війну з Росією

StopCor
StopCor

StopCor

Гіркін натякнув на велику війну з Росією

Екс-ватажок бойовиків на Донбасі Ігор Стрєлков-Гіркін попередив про велику війну за участі Росії та її противників. Щоправда, Стрєлков не вдавався в деталі, а просто натякнув на те, що мова йде про Україну та Сирію.

Новину повідомляє "Преса України".

Стрєлков часто коментує заяви російських політиків та активістів. Цього разу він прокоментував заяви Олександра Шапіро, які той зробив у власній радіо передачі.

"У піввуха" слухаю "вечір з Шапіро". Там вже "на всю воюють" і вже всіх перемогли, розгромили й звільнили. Швидко! Війна (коли вона перейде в жорстку стадію) у будь-якому випадку буде важкою... "Шапками закидати" вже не вийде – можливість втратили. Але, ще раз наголошую – воювати доведеться без варіантів. І треба готуватися до цієї війни не тільки під балаканину Соловйова", – заявив Стрєлков.

Імовірно, Стрєлков  мав на увазі загострення конфлікту на Донбасі, а саме обстріли Авдіївки та вибух у Донецьку.

Нагадаємо, днями Гіркін заявив, що ЗСУ скоро вдарять і по Криму. За його словами, українська армія у Донецьку працює за добре підготовленим планом, реалізація якого, на думку Стрєлкова, допоможе повернути Донецьк під контроль України.

Другие новости