ПоддержатьУкраїнська

Гіві виконав свою роль і російські спецслужби його утилізували – політолог

StopCor
StopCor

StopCor

Гіві виконав свою роль і російські спецслужби його утилізували – політолог

Загибель терориста-ватажка бандформування "Сомалі" Михайла Толстих на прізвисько "Гіві" від вибуху в кабінеті підтвердили в "ДНР". В мережі опубліковані перші фото з місця події. Політолог Олег Пономарь бачить в цьому послідовність роботи російських спецслужб.

Новина про вибух кабінету Гіві і його загибелі сколихнула мережу. Український сегмент пише в основному радісні коментарі. До того ж інформацію офіційно підтвердили в "ДНР".

"Ці с..ки дісталися до Гіві. Сьогодні вранці Михайло був убитий в результаті теракту", повідомив радник глави "ДНР" Олександр Казаков.

Український політолог Олег Пономарь вважає, що ейфорії від цього вбивства, як і схожих на нього, бути не повинно. За його словами, "герої ополчення" виникли зі створенням "народних республік". На них була покладена роль надати подіям на Донбасі ознак стихійного народного повстання.

"Росс. ЗМІ (і наші корисні ЗМІ-ідіоти) розкручували та героїзували, демонізували лялькових народних персонажів – Дід Мороз Губарєв, нарик Пономарьов, козак Дрьомов, справедливий Мозговий, простий хлопець Моторола, екзотичний Бабай і тд. Зараз, коли Донбас повинен повертатися в Україну, ці персонажі не потрібні. Все повинно виглядати буденно, чинно і безлико. Вони виконали свою роль і рос. спецслужби їх утилізують", – прокоментував політолог цю подію.

Нагадаємо, вранці, 8 лютого, стало відомо про те, що лідер бандформування "Сомалі" Михайло Толстих з позивним"Гіві" був застрелений в своєму офісі в Донецьку. Першим про це повідомив Ігор Стрєлков - Гіркін, а за кілька хвилин інформацію підтвердили в "ДНР".

Другие новости