ПоддержатьУкраїнська

Гіві наказував обстрілювати з "Градів" власні позиції – Бригинець

StopCor
StopCor

StopCor

Гіві наказував обстрілювати з 'Градів' власні позиції – Бригинець

Депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Бригинець акцентував увагу на важливій деталі, яку розповів бойовик-росіянин. Він дружив з терористами, які вбили воєнного злочинця Гіві.

Відповідну думку він розташував на своїй сторінці у соціальній мережі.

Він зазначив, вдалось виявити бойовика-росіянина, який підтримував дружні стосунки з батальйоном "Сомалі". На його думку, саме вони й убили воєнного злочинця Гіві. У цій ситуації важливим виявилось не те, що спростовується версія від Захарченка. Адже останній заявляв, що у смерті  Гіві є український слід. Бригинець додає, що на другий план відходить і те, що Гіві самостійно прострелив собі під Авдіївкою ногу, щоб перебувати у шпиталі.

"Найголовніше, що він розповів – це те, що Гіві дав наказ обстріляти "Градами" власний батальйон. Зрештою, це повністю відповідає позиції України: наші речники повідомляли, що окупаційні підрозділи самі себе обстрілювали, щоб виправдати атаки на ЗСУ", – прокоментував ситуацію Олександр Бригинець.

Зранку, 8 лютого, стало відомо про те, що лідер банд формування "Сомалі" Михайло Толстих із позивним Гіві був убитий своєму офісі у Донецьку. Першим про це повідомив Ігор Стрєлков-Гіркін, а вже за кілька хвилин інформацію підтвердили в "ДНР".

Другие новости