ПоддержатьУкраїнська

Терорист Захарченко погрожує помститися Україні за Гіві

StopCor
StopCor

StopCor

Терорист Захарченко погрожує помститися Україні за Гіві

Вчора, 9 лютого, ватажок "ДНР" приїхав до бойовиків на "передову" і вибухнув на адресу України черговою порцією звинувачень і погроз.

Захарченко заявив, що бойовики готують наступ на Україну, що стане своєрідною помстою за вбивство "українською ДРГ" ватажка "Сомалі" Гіві, повідомляє "Діалог. UA".

Захарченко у властивому йому стилі попередив, що обставини будуть важкими: після теракту, в результаті якого загинув Гіві, пощади від "ДНР" Україні не буде.

"Вони нас змушують помститися за Мишка. Це зрив Мінських угод в першу чергу. А по-друге, цей наступ буде абсолютно непродуманим. Тому будемо готуватися, а за Гіві ми в будь-якому випадку помстимося", - додав Захарченко.

Крім того, ватажок "ДНР" заявив, що Україна не знає, з ким вона зв'язалася. Раніше волонтер оприлюднив план Кремля, який Росія збирається реалізувати на окупованих територіях після того, як прибере всіх ватажків терористів.

Крім того, з'явилося припущення, що смерть Гіві - інсценування.

https://youtu.be/Z6AqvgBTAWg

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"