ПоддержатьУкраїнська

Хмельничанин намагався збути перед святами 3 тисячі літрів фальсифікованого алкоголю

StopCor
StopCor

StopCor

Хмельничанин намагався збути перед святами 3 тисячі літрів фальсифікованого алкоголю

На Хмельниччині викрито підпільний цех, у якому під час обшуків вилучено більш як 3 тисячі літрів фальсифікованого алкоголю.

Новину повідомляє Depo.Хмельницький.

"Хмельничанин з метою незаконного виготовлення, зберігання та подальшого збуту виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки на території обласного центру обладнав складське приміщення під цех, де з використанням спеціального обладнання виготовляв фальсифіковану алкогольну продукцію," - каже начальник відділу прокуратури області Олег Львовський.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем виготовлення спиртних напоїв виявили та вилучили понад 3 тисячі літрів готової продукції, 700 літрів спирту, а також спеціальне обладнання, яке використовувалось для незаконного масового виробництва алкоголю.

Загальна вартість вилученого майна становить близько 570 тисяч гривень.

Галузевий відділ прокуратури області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Хмельницькій області за ч.3 ст.204 КК України - незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення.

Другие новости