ПоддержатьУкраїнська

Журналісти припускають, що екс-нардеп Онищенко сподівається повернутися в Україну

StopCor
StopCor

StopCor

Журналісти припускають, що екс-нардеп Онищенко сподівається повернутися в Україну

Відомий український журналіст Юрій Бутусов відзначає, що екс-нардеп Олександр Онищенко все ж надіється повернутись до України, адже не публікує записи корупційних розмов керівництва держави.

Новину передає "Преса України".

Журналіст зазначив, що вже пройшло близько місяця, як в Україні вибухнув скандал за участі президента Порошенка. Екс-нардеп Олександр Онищенко заявляв, що опублікує записи розмов з Порошенком стосовно корупційних відкатів для владної верхівки. Онищенко встиг вже дати велику кількість різних інтерв'ю, різним виданням. Проте скандальні записи так і не опублікував.

Бутусов відразу ж припустив, що саме таким чином Онищенко намагається не зіпсувати відносини з нинішнім політичним керівництвом держави, задля того, щоб в недалекому майбутньому повернутись в Україну.

"Виникає враження, що Онищенко не хоче назовсім псувати відносини з владою, тому що розраховує повернутися в Україну", - зазначив Бутусов.

Ба більше, на думку журналіста, Онищенко мовчить, адже він навіть не розповідає про подробиці корупційних схем, для того щоб зберегти своє майно, або й навіть корупційні схеми на території України.

"Онищенку є що розповісти й без записів. Як і з ким він домовлявся, щоб виводити гроші, кому скільки заносив, хто йому давав відтермінування по виплатах податків. Але Онищенко мовчить - і очевидно, хоче використовувати скандал для того, щоб зберегти своє майно і свої гроші, а можливо і свої інші кримінальні схеми, створені ним в Україні", - заявив Бутусов.

Крім того журналіст відзначає, що існує велика імовірність досягнутих домовленостей стосовно не розкриття інформації Онищенком щодо президента Порошенка в обмін на щось інше, що вже може слугувати доказами вини Порошенка.

Нагадаємо, Олександр Дубинський пояснив, чому Онищенко не оприлюднює наявні в нього докази рейдерства збоку президента Порошенка. За його словами, він чекає слушного моменту, щоб скандал був гучнішим.

Другие новости