ПоддержатьУкраїнська

"Інтер" вляпався у новий скандал через концерт до Дня перемоги

StopCor
StopCor

StopCor

'Інтер' вляпався у новий скандал через концерт до Дня перемоги

Українські інтернет-користувачі висловили обурення з приводу концерту, який транслюватиме телеканал «Інтер» 9 травня. Вони звернули увагу на промови ведучих у стилі російської пропаганди та закликали закрити канал.

Новину передає "Преса України".

Телеканал "Інтер" представив коротке відео, на якому зібрано уривки концерту з нагоди Дня перемоги. Українські телеглядачі вже відреагували на майбутній концерт гострою критикою. Так, їм не сподобались слова телеведучих Андрія Доманського та Анастасії Даугуле. Зокрема, зі сцени пролунали фрази про те, що вулиці українських міст варто перейменувати, адже вони носять імена "фашистських злочинців".

"Вісім мільйонів українців загинули від рук фашистських загарбників. Це наша історія. Це наша генетична пам'ять", – спочатку промовила Даугуле.

"І сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельної ходи в нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров'ю наших співвітчизників", – додав Доманський.

Потім ведучі концерту промовляють фразу "і нехай нам деколи здається, що все проти нас, що ми чужі в своїй країні, але це не так, нас – багато, нас – сотні в цьому залі та мільйони біля екранів телевізорів".

"Це ми 9 травня приносимо квіти до вічного вогню, це ми щорічно відновлюємо пам'ятники воїнам, загиблим у війні з фашизмом", – промовляють ведучі на відео.

Інтернет-спільнота одразу закликала СБУ відреагувати на інцидент.

"Починаємо хвилюватися за телеканал "Інтер", щоб раптом блискавка в нього не влучила", – відзначили у Мережі.

 "СБУ, Аваков, президент, аууууу! Чому цей канал досі віщає в Україні?" – відзначив небайдужий українець.

"Закрити цей сепаратистський канал вже давно треба. Не дивлюсь "Інтер" з початку війни, як всі рашенські зомбі-канали", – також з’явилось у коментарях.

На подію також відреагували представники "Національного корпусу". На офіційній сторінці спільноти у соцмережі з’явилось наступне повідомлення.

"У відео з телешоу з помпезною назвою «Побєда. Одна на всех» ведучі заходу Андрій Доманський та Анастасія Даугуле штампами російської пропаганди заявляють про те, що не можна дозволити, щоб вулицями столиці України у смолоскипних маршах безкарно проносили портрети "фашистських злочинців", – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, концерт з’явиться на екранах завтра, 9 травня.

Другие новости