ПоддержатьУкраїнська

На Донеччині секретаря міськради підозрюють у підробці документів

StopCor
StopCor

StopCor

На Донеччині секретаря міськради підозрюють у підробці документів

У ГУ Нацполіції міста Святогірськ відкрили кримінальне провадження за фактом неправомірних дій секретаря міської ради Божко. До ЄРДР внесли дані за статтею 366 ККУ "Службове підроблення".

Подробиці повідомили активісти святогірського осередку "Стоп корупції" на сторінці спільноти у Фейсбуці.

"За заявою депутата Святогірської міської ради Мороза В.С. до правоохоронних органів щодо неправомірності дій секретаря міської ради Божко Т. В. відкрито кримінальне впровадження за ст.366 ККУ "Службове підроблення", відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Політик звернувся у поліцію після засідання бюджетної комісії. Члени комісії, які 13 лютого зібрались на чергове засідання, запідозрили секретаря Святогірська міської ради Божко Т. В. у підробці документів, а саме проекту рішення, яке начебто було розроблено земельною комісією і стосувалось перенесення дати звіту міського голови Дзюби О.І. перед міською радою.

Відповідно до рішення Святогірської міської ради, міський голова повинен був звітувати перед Радою за діяльність виконавчих органів у лютому 2017 року.

За словами депутатів-членів бюджетної комісії, коли секретаря Святогірської міської ради Божко Т. В. викрили на брехні та підловили на підробці документів, вона утекла з кабінету, попередньо зачинила у сейфі оригінали документів, до яких у депутатів були претензії.

Після цього депутати викликали поліцію і звернулись із заявою про вчинення кримінального злочину відповідно до ст.ст.366-367 ККУ.

Правоохоронці опечатали кабінет до ранку 14 лютого.

Другие новости