ПоддержатьУкраїнська

Під Києвом злочинці убили волонтера після довгих катувань

StopCor
StopCor

StopCor

Під Києвом злочинці убили волонтера після довгих катувань

Під Кримським під обстрілами бойовиків загинув волонтер АТО, про що повідомили у прес-центрі штабу. Другого українського волонтера вбили під Києвом після довгих катувань.

Новину повідомляє "Преса України".

Сумна подія сталася і районі населеного пункту Кримське 17 лютого. Там на позиціях української армії близько 16.30 осколок наніс смертельне поранення волонтеру, який представляв один з українських благодійних фондів. Його імені у штабі АТО не назвали.

"Бійці знали його як справжнього патріота, відданого ідеї незалежності України. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого волонтера", – повідомили там.

Ще один український патріот-волонтер Роман Чумак загинув від рук бандитів у власному будинку в Старих Петрівцях, що під Києвом. Грабіжники здійснили розбійний напад на його дім, коли там знаходився він та його 11-річний син. Хлопчик спав на другому поверсі, поки грабіжники катували його батька, намагаючись дізнатися, де ключі від сейфа. Проте Роман не сказав, тож його убили, а сейф прихопили, тікаючи з місця події на його авто.

"Убили мого друга, хресного мого сина. Він був патріотом і волонтером! Його син, 11 років, знайшов його в крові й пов'язаним. Син дивом уцілів, бо батько, ціною свого життя, зробив все, щоб він не прокинувся і не спустився вниз. Ось вам і хвалені реформи поліції! Елементарно не можуть захистити простих громадян від розгулу бандитизму!" – розповів близький друг Чумака Сергій Наумов.

Поліція відкрила кримінальне провадження та шукає убивць волонтера. У його 11-річного сина залишилася мама, яка на час події знаходилася у відрядженні.

Нагадаємо, у минулому році на Львівщині показники зростання злочинності перевищили середні показники по всій країні більш ніж у два рази.

Другие новости