ПоддержатьУкраїнська

На Хрещатику правоохоронці затримали молодика з гранатою

StopCor
StopCor

StopCor

На Хрещатику правоохоронці затримали молодика з гранатою

У понеділок, 20 лютого, у Києві на Хрещатику співробітники Національної поліції виявили у молодика гранату з запалом. Зброю чоловік носив у кишені.

У прес-службі Нацполіції розповіли, що небезпечний предмет силовики відразу накрили ящиком, а територію навколо обгородили до завершення перевірки. Пізніше виявилося, що знахідка – граната РГД-5 з запалом.

Зазначається, що власник гранати поводився підозріло. Під час поверхневого огляду він намагався втекти, проте його затримали. Далі виявили в кишені гранату. Затриманим виявився киянин 1998 року народження.

Наразі на місці працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

"Подія належним чином зареєстрована, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Поліція з'ясовує всі обставини", – розповіли в НПУ.

На Хрещатику правоохоронці затримали молодика з гранатою

Нагадаємо, до третіх роковин загибелі Небесної Сотні на Майдані Незалежності в Києві правоохоронці готуються серйозно. Силовики роблять усе, щоб забезпечити громадський порядок під час низки пам'ятних заходів до Дня Героїв Небесної сотні, що відбудуться з 18 по 21 лютого.

Другие новости