ПоддержатьУкраїнська

На Луганщині поліцейського затримали за вимагання хабара

StopCor
StopCor

StopCor

На Луганщині поліцейського затримали за вимагання хабара

У Луганській області співробітникам Служби безпеки України спільно з працівниками прокуратури вдалося викрити співробітника Біловодського районного відділення поліції. Лейтенант поліції мав намір отримати хабар від місцевого жителя за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляється на сторінці СБУ в соцмережі.

Повідомляється, що поліція зазначеного району виявила у місцевого жителя марихуану і патрони до нарізної зброї. За непритягнення до кримінальної відповідальності лейтенант поліції став вимагати від чоловіка неправомірну вигоду в розмірі 6 тисяч гривень. Навіть більше, в разі відмови хранитель порядку погрожував чоловікові фізичною розправою.

Зловмисника вдалося затримати в районному центрі в момент передачі грошей. Йому було повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 ст. 368 КК України. У поліції вирішується питання про обрання запобіжного заходу хабарнику.

До слова, раніше на Прикарпатті на хабарі погорів капітан поліції. Зловмисник вимагав від місцевого жителя 400 доларів за сприяння в перекваліфікації кримінального провадження.

Другие новости