ПоддержатьУкраїнська

У самопроголошеній "ЛНР" Анащенку знайшли заміну

StopCor
StopCor

StopCor

У самопроголошеній 'ЛНР' Анащенку знайшли заміну

Керівництво самопроголошеної "Луганської народної республіки" призначило виконувача обов'язків начальника "управління народної міліції ЛНР". Цю посаду зайняв Михайло Филипоненко, який серед бойовиків має звання полковника.

Новину повідомляє "Преса України".

Сам Филипоненко вже встиг провести короткий брифінг. У своїй промові він відзначив попередника Олега Анащенка як "героя ЛНР", пообіцяв довести його справи до кінця. Також він прокоментував вбивство ще одного бойовика – командира терористичної групи "Сомалі" на прізвисько Гіві.

"Він загинув не на полі бою, а від рук українських терористів. Всі ці теракти здійснюють з метою дестабілізації ситуації в республіках. Однак київським карателям не вдасться зламати наш бойовий дух. Ми докладемо зусиль, щоб знайти замовників та виконавців цих жахливих терактів", – пафосно сказав Филипоненко.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Луганську, в районі кварталу Мирний, був підірваний автомобіль начальника так званого "управління Народної міліції ЛНР" Олега Анащенка. Ватажок бойовиків загинув на місці. Місцеві терористи кваліфікували подію як теракт.

Нагадаємо, експерти моніторингової місії ОБСЄ дали свою оцінку потужності вибуху в Луганську, в результаті якого загинув так званий "начальник управління Народної міліції ЛНР" Олег Анащенко.

Другие новости

Земля, имение и квартиры в Киевской области: журналисты посетили владение заместителя командующего НГУ Билоуса (фото)

Земля, имение и квартиры в Киевской области: журналисты посетили владение заместителя командующего НГУ Билоуса (фото)

Журналисты СтопКора приехали к заместителю командующего Нацгвардией Билоусу, чтобы спросить о скандальном приобретении формы для НГУ и его декларации