ПоддержатьУкраїнська

На Львівщині в обласному наркодиспансері намагалися "відмазати" очільницю РДА

StopCor
StopCor

StopCor

На Львівщині в обласному наркодиспансері намагалися 'відмазати' очільницю РДА

О четвертій ранку патрульні зупинили та затримали голову Жовківської РДА пані Надію Щур. Вона перебувала за кермом авто у стані алкогольного сп'яніння, адже поверталась з корпоративу.

Інформацію у своєму відео зверненні до громадян поширив депутат Верховної Ради України Володимир Парасюк.

До Львівського обласного наркодиспансеру, де проводять аналізи для Надії Щур, прибув Володимир Парасюк, адже лікарі намагаються відмазати Надію та сфальсифікувати аналізи. Він додає, що це місце – це джерело корупції.

"Надія Степанівна перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Від неї чутно сильний запах алкоголю, вказівним пальцем руки їй не вдалось потрапити у ніс, також вона не змогла рівно пройтись", - розповів депутат.

Також Володимир Парасюк показав двох людей, які називають себе лікарями й вирішили, що результати аналізів можна просто сфальсифікувати. Але завдяки присутності поліцейських та свідомих громадських активістів такої ситуації вдалось уникнути.

Парасюк обурений такими діями лікарів і нагадує, що проти таких ситуацій люди виходили на Майдан, але подібні випадки продовжують відбуватись і надалі.

"Хочу звернутись до працівників Міністерства охорони здоров'я, щоб ви на власні очі побачили, хто працює лікарями, які намагалась сфальсифікувати результати аналізів. Одна з жінок зазначила, що не знає, що вона робить на своєму робочому місці, а інша, Наталя Орестівна, не має жодних документів, які б підтвердили її особистість", - додав депутат.

Парасюк акцентував увагу, що проти другої пані, за часів Майдану і надалі, активно боролись і борються, адже вона фальсифікувала результати аналізів. Він висловив свою вдячність патрульним, які затримують таких людей і намагаються добитись справедливості.

У холодильнику лікарів, за словами народного депутата, перебуває розкоркований алкоголь та салати. Також Парасюк додав, що написав заяву, про шахрайство даного закладу.

Народний депутат України обурений таким перебігом подій і зазначив, що буде сидіти у Львівському обласному наркодиспансері доти, доки не вдасться встановити справедливість.

Раніше повідомлялось, що п'яний водій втікаючи від поліцейських збив інспектора та здійснив ще одну ДТП.

Другие новости