ПоддержатьУкраїнська

На Миколаївщині мер міста підвищила собі зарплату в три рази

StopCor
StopCor

StopCor

На Миколаївщині мер міста підвищила собі зарплату в три рази

Депутат Медведчук зазначив, що дане рішення "оприлюдненню не підлягає", але він виклав його у себе на сторінці та чекає на позов до суду.

Депутат Першотравенської міськради від ВО "Свобода" Михайло Медведчук, на своїй сторінці у Фейсбук написав, що мер міста Першотравенська, що на Миколаївщині, Людмила Дромашко вирішила підвищити собі зарплату в три рази, про що свідчить рішення міськради.

"Про що не забула міський голова Першотравенська - Людмила Дромашко, коли сформувала свою лояльну більшість у міській раді під милозвучною назвою "Розвиток"? Вірно! Підвищити себе коханої зарплату на 50, на 100? І чорт візьми на 200%! Новенький секретар –"опозиціонер" підмахне" – пише депутат.

Медведчук опублікував проект відповідного рішення, згідно з яким до платні Дромашко з 1 січня 2017 року кожного місяця будуть додавати премію в 200-відсотковому розмірі.

Також Михайло Медведчук зазначає, що дане рішення "оприлюдненню не підлягає".

"Ну нічого, я сам оприлюдню, нехай виконком на мене до суду позивається, все одно я свій підпис погодження під цим не поставлю." - резюмував депутат міськради.

Другие новости