ПоддержатьУкраїнська

На Полтавщині екс-полковник, який отримав 9 років за хабар, хоче пом'якшення вироку

StopCor
StopCor

StopCor

На Полтавщині екс-полковник, який отримав 9 років за хабар, хоче пом'якшення вироку

Полковник кременчуцької податкової, якого за рішенням суду посадила на 9 років за отримання хабара в півмільйона гривень, подав апеляцію і хоче пом'якшити вирок.

Вчора, 12 травня, в Апеляційному суді Полтавської області розглядалася апеляція колишнього заступника начальника слідчого відділу фінансових розслідувань Кременчуцької державної податкової інспекції ГУ ДФС у Полтавській області, полковника податкової міліції Володимира Бурлаченка.

Нагадаємо, 23 лютого 2015 року міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що правоохоронці затримали Володимира Бурлаченка під час передачі хабара в розмірі 500 тис. грн. Після низки судових засідань, 12 лютого 2016 року, вироком Крюківського районного суду Кременчука Володимира Бурленка визнано винним та засуджено до 9 років позбавлення волі. Своє покарання він почав відбувати, але невдовзі подав апеляцію.

Прокурор Денис Бондарець направив клопотання до суддів, щоб вони дозволили розглядати в суді негласні слідчі дії, запис аудіо- і відеозустрічей Бурлаченка із засновником підприємства. Хоча, не зважаючи на те, що перший суд відхилив ці докази, рішення все одно було прийняте не на користь Бурлаченка.

Суд оголосив перерву, для того щоб обдумати клопотання прокурора.

Другие новости