ПоддержатьУкраїнська

На Прикарпатті повідомили про підозру підприємцю за фактом заволодіння коштами екологічного фонду

StopCor
StopCor

StopCor

На Прикарпатті повідомили про підозру підприємцю за фактом заволодіння коштами екологічного фонду

За процесуального керівництва Тисменицької місцевої прокуратури фізичній особі-підприємцю повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). Наразі вирішується питання про застосування стосовно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підприємець, діючи за попередньою змовою з посадовими особами органу місцевого самоврядування, заволодів бюджетними коштами в сумі близько 580 тис грн. Гроші були виділені для здійснення природоохоронних заходів на території однієї із сільських рад на Прикарпатті.

Наразі в кримінальному провадженні триває досудове слідство. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим особам, причетним до вчинення злочину.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Другие новости