ПоддержатьУкраїнська

На Тернопільщині розікрали кошти, призначені на ремонт доріг

StopCor
StopCor

StopCor

На Тернопільщині розікрали кошти, призначені на ремонт доріг

Співробітники Служби безпеки України спільно із поліцією викрили незаконне використання бюджетних коштів, призначених для ремонту доріг Тернопільської області. Внаслідок цього державі завдано збитків на 1 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Як встановили правоохоронці, Служба автомобільних доріг у Тернопільській області уклала контракт із приватними підприємцями щодо виготовлення асфальтобетонної суміші. Водночас, підприємством були значно завищені ціни на матеріали.

"Виробниче підприємство отримало контракт на виготовлення асфальтобетонної суміші для дорожнього покриття. Ділки свідомо завищили обсяги сировини, необхідної для виготовлення продукції. Співробітники СБ України задокументували, що протягом 2013-2016 років Службі автомобільних доріг було завдано збитків на майже один мільйон гривень", – зазначають у прес-службі СБУ.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії.

Раніше глава уряду Володимир Гройсман обговорив підготовку до початку реконструкції та будівництва доріг по всій країні, які повинні початися вже в квітні 2017 року.

Другие новости