ПоддержатьУкраїнська

На Волині сталася масштабна автомобільна аварія

StopCor
StopCor

StopCor

На Волині сталася масштабна автомобільна аварія

У понеділок вранці, 13 лютого, сталася дорожньо-транспортна пригода поблизу залізничного переїзду в селищі Голоби на Волині. 5 автомобілів зіштовхнулися на автодорозі за сполученням "Ковель-Луцьк". В результаті цього двоє дорослих та 2-річна дитина отримали поранення.

Про це розповіли в прес-службі Нацполіції.

"О 8 ранку у відділок поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Голоби сталася ДТП неподалік від залізничного переїзду. На місце інциденту виїхали оперативники, які з'ясували, що 56-річний громадянин Польщі на автомобілі "Volvo" зіткнувся з останнім автомобілем колони, яка очікувала на відкриття залізничного переїзду", – йдеться у повідомленні.

Як зазначили поліцейські, в результаті удару машина марки "Volkswagen crafter" 24-річного мешканця Рівненщини заїхала на дах автомобіля "Славута", яким керував 25-річний чоловік з Любомльського району. Після цього відбулося зіткнення з автомобілем "Mercedes"  та вантажівкою "DAF".

Внаслідок аварії водій та 47-річна пасажирка автівки "Славута" були госпіталізовані з різними тілесними ушкодженнями в місцеву лікарню. Також пошкодження отримала дворічна дитина, яка перебувала в машині "Mercedes".

На даний час слідчі з'ясовують усі обставини, за яких сталася дорожньо-транспортна пригода.

Раніше повідомлялося, що у Києві сталася смертельна аварія, в результаті якої загинула 3-річна дитина та її матір.

На Волині сталася масштабна автомобільна аварія

Другие новости