ПоддержатьУкраїнська

На Закарпатті автобус із пасажирами зірвався в урвище

StopCor
StopCor

StopCor

На Закарпатті автобус із пасажирами зірвався в урвище

У вівторок вранці, 7 лютого,  в Закарпатській області трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського рейсового автобуса "Еталон", що виконував рейс "Ясіня – Ужгород". Транспортний засіб зірвався в урвище у селі Кваси, що в Рахівському районі.

Новину повідомляє "Преса України".

Правоохоронці вважають, що аварія трапилася через вину водія. За попередньою інформацією шофер  перевищивши швидкість, не вписався в поворот поблизу кафе "Лісова пісня". У результаті автобус з'їхав на узбіччя й перекинувся на бік.

На момент аварії в автобусі перебувало 11 пасажирів. Троє осіб – дві жінки та юнак отримали легкі травми. Інші обійшлися переляком. Постраждав і водій – йому стало погано в результаті шоку. Якихось травм у нього медики не виявили.

Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль вже прокоментував аварію за участю маршрутки. Розповів, що пасажири дивом залишилися живі.

"Висота урвища над річкою Тиса в цьому місці становить понад 15 метрів. Автобус скотився вниз чотири на метри та вперся в два дерева, це фактично і врятувало пасажирів", - сказав Москаль.

На місці аварії працюють рятувальники, поліцейські, медики. Прибуло керівництво місцевої райдержадміністрації.

На Закарпатті автобус із пасажирами зірвався в урвище

Два тижні тому пасажирський автобус потрапив у ДТП у селищі Вилок, що теж в Закарпатській області.

Нагадаємо, в Туреччині на автомагістралі Конья-Анкара сталась ДТП за участю більш як 40 автотранспортних засобів. Постраждало 38 людей.

Другие новости