ПоддержатьУкраїнська

На Прикарпатті слідчого поліції затримали на хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

На Прикарпатті слідчого поліції затримали на хабарі

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою та обласною прокуратурами, відділом внутрішньої безпеки Національної поліції викрила на хабарництві старшого слідчого одного з райвідділів поліції Івано-Франківської області. 

У прес-центрі СБ України розповіли, що поліцейський вимагав від місцевого мешканця чотири сотні американських доларів. За ці гроші капітан обіцяв посприяти чоловіку в уникненні відповідальності, перекваліфікувати його злочин у менш тяжкий. Хабарника затримали "на гарячому" – під час отримання другої частини хабара в його робочому кабінеті. Оперативники спецслужби під час операції діяли згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Відкрито кримінальне провадження за статтею 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії", – зазначили в спецслужбі.

Раніше співробітники СБУ у Миргороді затримали на хабарі начальника відділу однієї з військових частин.

Нагадаємо, оперативники Служби безпеки України спільно зі співробітниками Національної поліції затримали в Миколаєві чотирьох рекетирів. Здирники постійно вимагали гроші в місцевих мешканців.

Другие новости