ПоддержатьУкраїнська

Після обстрілу Авдіївка залишилася без водопостачання

StopCor
StopCor

StopCor

Після обстрілу Авдіївка залишилася без водопостачання

Через влучення снаряду незаконних збройних формувань у фільтрувальну станцію Авдіївки, місто залишилось без водопостачання. Мешканці Авдіївки переховуються в укриттях.  

Про це інформує віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

За його словами, відбулося пряме попадання боєприпасу бойовиків у фільтрувальну станцію міста, обладнання наразі зупинене, Авдіївка ж залишилась без водопостачання. Населення міста переховується у бомбосховищі, зазначив він у мікроблозі.

Нещодавно повідомлялося про нанесення шкоди залізничній станції Авдіївки в результаті обстрілу бойовиками. Про це розповідав генеральний директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов.

Час від часу через регулярні обстріли незаконних збройних формувань у місті припиняється електропостачання.

До слова, 21 лютого у Дніпрі в лікарні імені Мечникова помер поранений в Авдіївці начальник пожежної частини № 15 Дмитро Тритейкін.

Нагадаємо, 17 лютого, російські війська здійснили артилерійський обстріл житлового кварталу в Авдіївці. Один зі снарядів попав у багатоповерховий будинок.

Другие новости