ПоддержатьУкраїнська

Поблизу Донецька представники ОБСЄ ледь не підірвались на міні

StopCor
StopCor

StopCor

Поблизу Донецька представники ОБСЄ ледь не підірвались на міні

У новому звіті СММ ОБСЄ зазначено, що знаходячись поблизу Донецька, біля патруля місії стався вибух. Постраждалих внаслідок інциденту немає. 

Новину передає "Преса України".

Представники спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) ледь не підірвались на міні. В оперативному звіті місії зазначено, що поблизу Петровського на відстані менш як 300 метрів від патруля стався вибух. Інцидент трапився 30 травня зранку.

"30 травня о 10:22 патруль у складі шести співробітників місії на двох броньованих автомобілях прибув до місцеперебування камери СММ, розташованої за межами ділянки розведення сил в районі Петровського (41 км на південь від Донецька). О 10:58 члени патруля перебували всередині двох автомобілів з відкритими дверима, коли всі вони почули свистячий звук, а потім вибух", – йдеться у звіті.

Також представники спецмісії на Донбасі побачили темно-сірий дим, який здіймався з-за покинутої цегляної сільськогосподарської будівлі. Встановлено, що вибух стався в результаті розриву 82-мм мінометної міни. Після вибуху патруль місії вирушив на свою базу у Донецьку.

Другие новости