ПоддержатьУкраїнська

Погода в Україні на вихідні, 5 і 6 травня

StopCor
StopCor

StopCor

Погода в Україні на вихідні, 5 і 6 травня

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде суха погода. Місцями в центральних областях і в Криму висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі складе +8...+20 градусів, удень +18...+31. Вітер змінних напрямків, переважно південно-східний, північний, північно-східний і східний, 1-6 м/с.

У північних областях — мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі від +13 до +17 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +22...+30. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +12 до +20 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +24 ... + 31. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-6 м/с.

У Криму — переважно мінлива хмарність. У суботу і в неділю в Керчі, Феодосії, Ялті опадів не передбачається. У суботу в Красноперекопську, в неділю в Севастополі, а в Сімферополі, Євпаторії протягом усіх вихідних висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі в межах +14...+18 градусів, удень — до +23...+28. Вітер східних, північно-східних, південно-східних і північних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде суха погода. Температура вночі +11...+19 градусів. Денна температура повітря складе +27...+30 градусів. Вітер східних, північно-східних і північних напрямків, 1-5 м/с.

У західних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +8...+17 градусів, удень +18...+29. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-6 м/с.

У Карпатах — сонячна погода. В суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +12 до +14, вдень — від +22 до +26 градусів. Вітер північний, східний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде без опадів, у неділю можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +13...+17 градусів, удень +22...+29. Вітер східних, північно-східних і північних напрямків, 1-5 м/с.

Другие новости