ПоддержатьУкраїнська

Полковник Нацгвардії намагався підкупити військового прокурора

StopCor
StopCor

StopCor

Полковник Нацгвардії намагався підкупити військового прокурора

Високопоставлений полковник Національної гвардії намагався підкупити військового прокурора, пропонуючи йому хабар у 130 тисяч гривень. Новину повідомили у прес-службі ГПУ.

Військова прокуратура Південного регіону України викрила схему розкрадання державних коштів, призначених для забезпечення соціально-побутових потреб військовослужбовців у районі проведення АТО (задокументовані попередні збитки державі становлять майже два мільйони гривень).

"Заступник начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України, який безпосередньо відповідає за питання тилового забезпечення військовослужбовців, вирішив кардинально розібратися з цією проблемою", — сказано в повідомленні.

Так, полковник запропонував військовому прокурору одного з гарнізонів Південного регіону України хабар у 130 тисяч гривень. За гроші правопорушник намагався закрити кримінальне провадження, розпочате військовою прокуратурою за ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) ККУ.

Сьогодні, 8 квітня, зловмисника було затримано під час передачі хабара.

Нині готується повідомлення про підозру за ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ та клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Другие новости