ПоддержатьУкраїнська

Полковник поліції наклав на себе руки: у Дніпрі застрелився правоохоронець

StopCor
StopCor

StopCor

Полковник поліції наклав на себе руки: у Дніпрі застрелився правоохоронець

У Дніпрі у власній квартирі знайшли застреленим полковника поліції Павло Савенко, який за попередньою версією слідства наклав на себе руки.

 Фото: МВС України / Facebook

Як повідомив друг загиблого Денис Пефтієв в своєму Facebook, Савенко довгі роки був практичним працівником поліції, але останніми роками займався викладацькою роботою, передає "Сьогодні".

За словами тих, хто знав загиблого, він був офіцером, який розчинявся в роботі до останньої краплі. Віддавав усього себе, не шкодуючи ні часу, ні сил.

"Це був найкращий керівник підрозділу кримінального аналізу в Україні, який побудував все з нуля, вивів підрозділ на дуже високий рівень, користувався великою повагою серед колег, за допомогою в розкритті злочинів до нього зверталося величезна кількість співробітників поліції. Кращі завжди йдуть передчасно...", – зазначив Пефтієв.

Як стало відомо, тіло поліцейського знайшли у ванній кімнаті його квартири. За попередніми даними, він наклав на себе руки пострілом в скроню з мисливського карабіна АКМ, який був зареєстрований на нього, повідомляє "Інформатор".

Причини, за якими він зважився на цей крок, невідомі – йдуть розгляди. У Савенко залишилися дружина і дитина.

Другие новости