ПоддержатьУкраїнська

Працівників колонії на Полтавщині запідозрили у сприянні втечі ув'язненого

StopCor
StopCor

StopCor

Працівників колонії на Полтавщині запідозрили у сприянні втечі ув'язненого

19 травня з колонії в Полтавській області втік колишній співробітник СБУ в Сімферополі, який відсиджував там термін покарання за розбій. Всі обставини його втечі та можливу причетність до неї співробітників в'язниці з'ясують прокурори.

Новину повідомляє "Преса України".

Прокуратура Полтавської області ініціювала перевірку колонії, з якої втік засуджений екс-співробітник СБУ. Також перевіряються вимоги кримінально-виконавчого законодавства в Крюківської виправної колонії № 29, з якої й втік засуджений.

"Прокуратура Полтавської області звернулася в Північно-Східне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції з ініціативою про проведення службової перевірки щодо працівників колонії", - йдеться в повідомленні.

Зараз правоохоронці продовжують розшукувати втікача.

"Засуджений 1980 року народження, житель Сімферополя, колишній співробітник СБУ. Відбував покарання за розбій, незаконне заволодіння транспортним засобом та незакінчений замах на втечу з місць позбавлення волі в Чернігівській області, в Менській виправній колонії № 91. У Крюківську колонію переведений рішенням Апеляційної комісії ДПтС України від 15 вересня 2016 року", - наголошується в повідомленні.

Він втік 19 травня, не з'явившись на молочно-тваринницьку ферму, де працював.

Нагадаємо, в приватному будинку в Одесі знайшли застреленими бухгалтера порту «Чорноморськ», її чоловіка і матір. Поліція зайнялася розслідуванням, вбивці і їх мотиви поки невідомі. Про це місцевим виданням повідомило джерело в правоохоронних органах.

Другие новости