ПоддержатьУкраїнська

Розвідники терористів підірвалися на своєму ж снаряді

StopCor
StopCor

StopCor

Розвідники терористів підірвалися на своєму ж снаряді

Бійці батальйону "Донбас" розповіли, як нещодавно ДРГ бойовиків підірвалась на полі перед бліндажами українських позицій. Вилазку ворог здійснював у районі Світлодарської дуги, де й наштовхнувся на власний снаряд.

Новину передає "Преса України".

Часто бійцям "Донбасу" доводиться спостерігати, як бойовики намагаються впритул наблизитись до їх позицій, однак не завжди українська сторона змушена відповідати. Все тому, що бойовики й самі можуть заподіяти собі шкоди. Так, наприклад, днями розвід група НЗФ намагалась підійти до бійців АТО, однак посеред дороги "натрапила" на власний снаряд.

"Спостерігали групу до десяти чоловік. У повній бойовій готовності сиділи, але там група підірвалася з того боку. Ми лише спостерігали", - розповів боєць "Донбасу".

Часто ворожі групи підходять буквально на 200-250 метрів, намагаються прострілювати посадку, але в них не виходить – на цих позиціях бліндажі, додають бійці.

"Прострілюємо їх, трапляється, ну, лякаємо, щоби ближче не підходили", - кажуть бійці АТО.

Чужинці сунуть на наших по кілька разів на добу. І вирахувати їх вкрай складно. Нещодавно на цих позиціях бійці "Донбасу" повісили свій прапор, і запевняють, що його видно навіть у Горлівці.

Нагадаємо, силовики кажуть, що терористи бояться підходити відкрито до українських позицій, тому вони змінили тактику і тепер тримають сили АТО під постійним вогневим пресингом по всій лінії фронту. Військовим доводиться копати окопи глибиною в людський зріст, при чому робити це необхідно в будь-яку погоду, оскільки тільки так можна уникнути мін і снарядів терористів.

Другие новости