ПоддержатьУкраїнська

СБУ змінює режим роботи громадських приймалень та читального залу Галузевого архіву

StopCor
StopCor

StopCor

СБУ змінює режим роботи громадських приймалень та читального залу Галузевого архіву

Через запровадження обмежувальних заходів у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 громадські приймальні Служби безпеки України в Києві та обласних центрах тимчасово не працюватимуть.

Повідомити про правопорушення, віднесені до компетенції органів державної безпеки, громадяни можуть, як і раніше, за номерами «гарячих ліній» та на поштові скриньки Центрального та регіональних управлінь Служби, інформація про які розміщена на сайті у Розділі «Контакти».

Усі звернення, заяви та повідомлення будуть розглянуті вчасно, відповіді надаватимуться у визначені законодавством терміни.

Зміни також відбулися і у роботі Галузевого державного архіву СБ України. З 17 березня 2020 року читальний зал ГДА СБУ також буде не доступний для відвідувань. Запити на отримання архівної інформації будуть прийматися на електронну адресу [email protected], або за номером телефону (044) 256-92-96.

Закликаємо громадян свідомо та відповідально поставитись до обмежувальних заходів. Задля збереження вашого здоров’я та здоров’я оточуючих просимо неухильно дотримуватись запроваджених правил та рекомендацій.

Дякуємо за розуміння та відповідальну громадянську позицію.

Другие новости