ПоддержатьУкраїнська

Стало відомо, чим російських військових "заманюють" на Донбас

StopCor
StopCor

StopCor

Стало відомо, чим російських військових 'заманюють' на Донбас

Російське військове командування з початку року пообіцяло кадровим військовим РФ виплачувати винагороду для зменшення випадків дезертирства.

Про це розповіли в прес-службі ГУР.

"Попри проведення командуванням російських окупаційних військ заходів щодо підвищення мотивації та заохочення військовослужбовців до несення служби на передових позиціях, зростає кількість випадків дезертирства та самовільного залишення місця служби", - йдеться в повідомленні.

Розвідники з'ясували, що у січні командування 1 та 2 АК ЗС РФ пообіцяло підлеглим виплачувати винагороду у розмірі 9 тисяч російських рублів за місяць несення служби на передових позиціях та участь у зіткненнях з підрозділами ЗСУ.

"Морально-психологічний стан особового складу з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ залишається на низькому рівні", - додали вони.

Раніше повідомлялося, що командування російсько-терористичних військ заборонило російським військовим виїжджати з окупованих територій в Російську Федерацію.

Нагадуємо, головне управління розвідки міністерства оборони України розкрило схему приховування посилання на окупований Донбас кадрових російських військових.

Другие новости