ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" пікетував посольство Ізраїлю через незаконну діяльність лікарки-громадянки Ірану

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' пікетував посольство Ізраїлю через незаконну діяльність лікарки-громадянки Ірану

Активісти "Стоп корупції" провели мирну акцію під стінами посольства Ізраїлю з вимогою перевірити легальність візиту та мету перебування на території країни лікаря-стоматолога Майї Мохаребі Махін.

Подробиці повідомив журналіст "СтопКору" Сергій Медяник. "Медик, за даними "СтопКору" працює нелегально, без офіційного оформлення, окрім того, володіє клінікою стоматології, яка функціонує без відповідних дозволів.

До того ж, за інформацією журналістів, лікарка-громадянка Ірану виїздила на територію Ізраїлю, що може свідчити про її антидержавну позицію. Також ми з'ясували, що лікарка прописана у Коломиї, там само зареєстрована її нерухомість та автівка", – зазначив журналіст Сергій Медяник.

Представники посольства до активістів не вийшли. Нагадаємо, раніше активісти "Стоп корупції" навідались до приватної клініки стоматології по вулиці Дмитрівській у Києві. За даними представників проекту, підприємці знесли несучу стіну в житловому будинку і в порушення будівельних норм та вимог безпеки розмістили у будівлі клініку. Персонал наражає себе, своїх клієнтів та мешканців висотки на небезпеку.

"За нашою інформацією, клініку на Дмитрівській відкрила лікарка Майя (Мохаребі Махін), відома київська стоматологічна шахрайка. Раніше клієнтів вона обманювала самостійно, але тепер зібрала "зубну" банду, щоб збільшити "навар грошей".

Щоб зупинити діяльність злочинного кубла, журналісти "Стоп корупції" та судді "Народного Правосуддя" приїхали до "клініки" на Дмитрівській та вимагали у бізнесменів надати ліцензію на роботу та відповідні дозволи на знесення стіни будинку. Жодних документів у клініці нам так і не надали.

Правоохоронці, які приїхали на місце, зазначили, що діяльність стоматології перевірять в управлінні захисту економіки Шевченківського району. Ми будемо очікувати на результати цієї перевірки", – нагадав подробиці журналіст Сергій Медяник.

''СтопКор'' пікетував посольство Ізраїлю через незаконну діяльність лікарки-громадянки Ірану
''СтопКор'' пікетував посольство Ізраїлю через незаконну діяльність лікарки-громадянки Ірану
''СтопКор'' пікетував посольство Ізраїлю через незаконну діяльність лікарки-громадянки Ірану

Другие новости