ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" слідкував за справою щодо агрорейдерства в суді Житомира

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' слідкував за справою щодо агрорейдерства в суді Житомира

Господарський суд Житомирської області розглянув клопотання керівництва агропідприємства "Троянівське" щодо визнання недійсним протоколу загальних зборів. 

''СтопКор'' слідкував за справою щодо агрорейдерства в суді Житомира

"Саме цей фіктивний протокол став  основою для рейдерського захоплення підприємства, реєстрації нового директора та навіть власника підприємства", – розповіли юристи.

До того ж, підприємство за реєстром було нашвидкуруч продано. Як передають активісти "СтопКору", суддя акцентувала увагу на тому, що підприємство продано за довіреністю, яка не давала таких повноважень.

"Представник  відповідача  всіляко намагався зірвати судовий процес. Спочатку виступив проти законного права журналістів на відеозйомку відкритого засідання суду, а потім клопотав про відвід судді без пояснення причин", – розповідають очевидці.

Відповідач подав низку клопотань, у тому числі – про розгляд справи колегією суддів, а також про проведення додаткових експертиз, при чому на час експертиз вимагав тимчасово зупинити судовий процес. Утім суд відмовив та переніс засідання на 28 листопада.

Юристи підозрюють, що відповідач навмисно затягує процес та намагається зупинити судовий розгляд справи. За час зупинки рейдери можуть розпродати майно підприємства.

Другие новости