ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" став членом Глобальної мережі розслідувальної журналістики

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' став членом Глобальної мережі розслідувальної журналістики

Команда ГО "Стоп корупції" отримала членство у поважній міжнародній організації Глобальній мережі розслідувальної журналістики. Про це представників проекту повідомив виконавчий директор Глобальної мережі розслідувальної журналістики (Global Investigative Journalism Network - http://gijn.org/).

"Девід Каплан офіційно повідомив, що Рада директорів у грудні 2016 року одноголосно прийняла рішення щодо надання членства ГО "Стоп корупції" у цій поважній міжнародній організації. Під час засідання Ради директорів були розглянуті місія, діяльність нашої організації та матеріали наших журналістських розслідувань, що розміщені на Інтернет-ресурсах", – зазначили представники "Стоп корупції".

"Членство у цій організації надає нам можливість проводити спільні транскордонні розслідування з міжнародною спільнотою журналістів-розслідувачів, обмінюватись досвідом і користуватись ресурсами Глобальної мережі. Для нас це також унікальна можливість зробити свій внесок у розвиток світової мережі розслідувальної журналістики, адже ми отримали право голосу під час вирішення важливих питань, що стосуються світової журналістської спільноти", – додали активісти "Стоп корупції".

Додамо, що глобальна мережа розслідувальної журналістики є провідною міжнародною асоціацією розслідувальної журналістики, що охоплює 145 членів з 62 країн і докладає зусиль до зміцнення та розповсюдження розслідувальної журналістики у всьому світі.

Другие новости