ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" закликав власницю незаконної стоматології в історичному центрі Києва демонтувати нелегальні сходи

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' закликав власницю незаконної стоматології в історичному центрі Києва демонтувати нелегальні сходи

Активісти "Стоп корупції" звернулись до власниці клініки стоматології по вулиці Дмитрівській у Києві з вимогою виконати припис департаменту благоустрою КМДА про демонтаж незаконних сходів. Подробиці акції повідомив журналіст проекту Сергій Медяник.

"За даними активістів, власники медзакладу працюють із порушенням ліцензійних умов, а при відкритті клініки без погодження знесли несучі стіни у будинку. "Своїми діями власники клініки наражають на цілодобову небезпеку жителів будинку. Адже знесення несучих стін без погодження може закінчитись обвалом у будівлі. Окрім того, власники стоматології облаштували сходи прямо на пішохідній частині вулиці.

Ми вимагали від керівництва Шевченківської РДА перевірити усі факти порушень та вжити відповідних заходів. А департамент благоустрою КМДА – перевірити законність факту встановлення сходів на тротуарі. У КМДА видали власниці клініки припис про демонтаж прибудови, однак Майя Мохаребі Махін так і не виконала його. Отож ми приїхали на місце та закликали директорку стоматології виконати припис департаменту благоустрою", – зазначили активісти "Стоп корупції".

Як усе відбувалось, дивіться на відео.

https://youtu.be/MASvKcPyr8c

Другие новости