ПоддержатьУкраїнська

Суд виніс вердикт щодо одного з нападників на журналістів "СтопКору" в Обухові

StopCor
StopCor

StopCor

Суд виніс вердикт щодо одного з нападників на журналістів 'СтопКору' в Обухові

До одного з підозрюваних у справі про напад на знімальну групу «СтопКору» застосували міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання. Таке рішення ухвалив Обухівський міськрайонний суд Київської області.

«Другому учаснику нападу пред'явили підозру. Його викликали на повторний допит, але прийшов його адвокат та надав довідку про перебування на лікарняному.

Третьому не пред'явили підозру – його лише допитали. На відео не видно, як він завдавав ударів», – зазначили юристи «Стоп корупції».

Нагадаємо, на активістів «Стоп корупції» напали представники ТОВ «Обухів транс». Інцидент стався під час спільної перевірки з «Укртрансбезпекою» роботи перевізників у місті. У результаті нападу правозахисник Юрій дістав удар в голову, у чоловіка гематома на скроні.

«Ми отримали серію звернень від учасників АТО, яких перевізники Обухова відмовляються возити на своїх маршрутах на пільгових умовах. Були випадки, коли бійців буквально викидали з маршруток. Ми разом із воїнами та представниками «Укртрансбезпеки» вирішили дізнатись, чому маршрутники відмовляють людям у їхніх законних правах. У результаті на нас налетіла група тітушок та  почала бити наших колег, трощити техніку й службову автівку», – розповіли активісти «Стоп корупції» деталі нападу.

Другие новости