ПоддержатьУкраїнська

У Департаменті фінконтролю КМДА ігнорують корупційне досьє "СтопКору" на екс-керівництво підприємства

StopCor
StopCor

StopCor

У Департаменті фінконтролю КМДА ігнорують корупційне досьє 'СтопКору' на екс-керівництво підприємства

У Департаменті внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА понад три місяці ігнорують звернення "Стоп корупції" щодо численних фактів зловживань службовим становищем та корупційних оборудок з боку колишнього керівника КП Київської міської ради "Київське міське бюро технічної інвентаризації" Василя Сенчука.

Екс-очільник підприємства, підпорядкованого Департаменту комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради у період 2010-1016 років безпідставно перерахував кошти у суму понад 8 мільйонів гривень за надання транспортних послуг.

"Наші звернення у цій справі на ім'я першого заступника голови КМДА, директора Департаменту комунальної власності КМДА та очільника департаменту внутрішнього фінансового аудиту та контролю КМДА усіляко ігноруються", – зазначають у юридичному департаменті "Стоп корупції".

Додамо, що ГПУ проводить перевірку фактів корупційних дій з боку колишнього керівництва КП "КМБТІ". Інформацію про порушення з боку очільників комунального підприємства, зокрема, Василя Сенчука, у відомство передали представники "Стоп корупції". У результаті перевірки у ГПУ планують порушити кримінальне провадження.

Крім того, КМДА проводить фінансовий аудит діяльності підприємства, однак жодної відповіді про його результати "Стоп корупції" до сих пір не надано, незважаючи на постійні звернення.

Нагадаємо, раніше юристи "Стоп корупції" звернулись до керівництва столичної адміністрації та до правоохоронних органів Києва через численні факти зловживань службовим становищем та корупційні оборудки з боку колишнього керівника КП Київської міської ради "Київське міське бюро технічної інвентаризації" Василя Сенчука.

Другие новости