ПоддержатьУкраїнська

У хабарника-посадовця із Жовтих Вод конфіскували майно

StopCor
StopCor

StopCor

У хабарника-посадовця із Жовтих Вод конфіскували майно

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України під час судового розгляду доведено у повному обсязі вину завідувача Жовтоводського міського сектору Головного управління державної міграційної служби в Дніпропетровській області у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч. 2 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України.

Про це йдеться в повідомлені Військової прокуратури Південного регіону України.

Посадовець вимагав у громадянина 2200 грн за зменшення строку здійснення реєстрації за місцем проживання, оформлення та видачу паспорту громадянина України. Також посадовець пообіцяв здійснити вплив на прийняття рішення службовими особами державної міграційної служби про швидке оформлення та видачу закордонного паспорту дружині громадянина.

За результатами розгляду Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області, погодившись з позицією державного обвинувача, засудив обвинуваченого до покарання у виді 5 років позбавлення волі, з конфіскацією особистого майна. Крім того, його позбавлено права обіймати посади, пов’язані із виконанням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій строком на 3 роки.

Другие новости