ПоддержатьУкраїнська

У Харкові іноземні студенти намагалися вбити таксиста

StopCor
StopCor

StopCor

У Харкові іноземні студенти намагалися вбити таксиста

Правоохоронці Харкова викрили вчинений іноземними студентами розбійний напад з ножем на таксиста. Приставивши лезо до шиї потерпілого, вони відібрали у нього особисті речі.

Про це інформують в прес-службі поліції області.

Згідно з повідомленням, тринадцятого січня вночі 2 хлопці спочатку викликали таксі. По прибуттю в точку призначення, вони почали погрожувати йому позбавленням життя, приставивши лезо ножа до шиї. Після чого відібрали у сорока восьмирічного чоловіка мобільний телефон, Wi-Fi роутер, а також гаманець з п'ятистами гривнями.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили їх особистості та місцеперебування. Це виявилися 20 та 22-річний громадяни іноземної держави. Вони вчилися в одному з вишів Харкова.

Їм вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі зловмисники перебувають під вартою без права внесення застави.

Раніше в Харкові невідомий пограбував пункт обміну валют. Здобуток зловмисника склав сімдесят тисяч гривень.

Нагадаємо, харківські правоохоронці затримали чоловіка, який обкрадав школярів. Злочинцем виявився 32-річний місцевий житель.

Другие новости