ПоддержатьУкраїнська

У Володимирському соборі сталася масова бійка

StopCor
StopCor

StopCor

У Володимирському соборі сталася масова бійка

У суботу, 28 січня, у столичному Володимирському соборі сталась масова бійка, є постраждалі.

Про це повідомляє Espreso TV.

За інформацією, наданою українським ЗМІ, відомо, що у Володимирському соборі у місті Києві сталась масова бійка, у результаті якої є постраждалі. П'яний молодий хлопець 1993 року народження вчинив бійку. У результаті цього постраждали служителі собору.

Правоохоронці затримали молодика. Як виявилось, він прописаний у місті Дніпро. Також під час обшуку в нього при собі було посвідчення учасника бойових дій. Також було виявлено ніж. Детальнішої інформації наразі немає, а на місці інциденту працює слідчо-оперативна група.

Раніше стало відомо, що скандального єпископа Мстислава відсторонили від духовної діяльності та позбавили сану. У жовтні єпископ Мстислав у компанії керівників тернопільської церкви Різдва Христового був помічений у місцевому барі. Блудливий єпископ в ніч з 27 на 28 вересня в одному з нічних клубів Тернополя випивав, залицявся до дівчат, танцював та бився з місцевими парубками.

Нагадаємо, правоохоронці Харкова викрили вчинений іноземними студентами розбійний напад з ножем на таксиста. Приставивши лезо до шиї потерпілого, вони відібрали у нього особисті речі.

Другие новости