ПоддержатьУкраїнська

У Краматорську "чорні лісоруби" завдали шкоди екології на 150 тис. грн

StopCor
StopCor

StopCor

У Краматорську 'чорні лісоруби' завдали шкоди екології на 150 тис. грн

У Краматорську припинено незаконну діяльність "чорних лісорубів".

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного знищення дерев на території міста.

Про це повідомляють у прес-службі Краматорської місцевої прокуратури.

Установлено, що до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб систематично здійснює у лісосмугах на території

м. Краматорська незаконну порубку дерев.

Завдяки чіткій координації оперативно-слідчих дій поліції з боку прокуратури, особи зловмисників встановлено – ними виявились місцеві мешканці віком від 30 до 50 років.

З місця злочину вилучено бензопили, за допомогою яких знищувались дерева, а за місцем мешкання одного з правопорушників виявлено автомобіль ГАЗ-33021, в кузові якого знаходилась свіжозпилена деревина. Порубані у лісосмузі дерева мали піти на продаж.

Згідно з попередніми підрахунками, незаконні дії "чорних лісорубів" спричинили матеріальну шкоду навколишньому природному середовищу та територіальній громаді міста на суму близько 150 тис. грн.

Досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 246 КК України (незаконна порубка дерев і чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяло істотну шкоду), триває.

У Краматорську ''чорні лісоруби'' завдали шкоди екології на 150 тис. грн

Другие новости