ПоддержатьУкраїнська

У Міноборони розповіли про самогубства і втечі російських військових

StopCor
StopCor

StopCor

У Міноборони розповіли про самогубства і втечі російських військових

У Міністерстві оборони України повідали про випадки дезертирств й самогубств, що відбуваються в з'єднаннях та частинах армійських корпусів Збройних сил Росії, які дислокуються на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

У прес-службі МОУ відзначили, що 19 лютого самостійно залишив місце несення служби військовослужбовець 11 окремого мотострілецького полку Першого АР ЗС РФ. Зазначається, що солдат дезертував через значне фізичне та психічне перевантаження під час перебування на лінії розмежування під час бойових дій.

А в Кадіївці російський солдат ледь не загинув від власноруч підірваної гранати. Так, боєць шостого окремого мотострілецького полку Другого Армійського Корпусу, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, через ревнощі, підірвав гранату в квартирі де перебував разом з місцевою мешканкою. Командування полку планує звільнити солдата "заднім числом".

У прес-службі українського оборонного відомства додали, що командування російських військ на Донбасі ініціювало звільнення військовослужбовців, які схильні до зловживання алкогольними напоями та психічно не урівноважені.

Раніше українські журналісти розповіли про масові дезертирства в стані бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки".

Нагадаємо, двоє військовослужбовців підрозділу збройних сил Росії, який базується в населеному пункті Брянка, самовільно покинули 17 лютого місце несення служби.

Другие новости