ПоддержатьУкраїнська

У самопроголошеній "ЛНР" попросили легалізувати повноваження "міністерства юстиції"

StopCor
StopCor

StopCor

У самопроголошеній 'ЛНР' попросили легалізувати повноваження 'міністерства юстиції'

Так зване міністерство юстиції бойовиків самопроголошеної "Луганської народної республіки" попросить Росію легалізувати його повноваження на окупованій території Луганщини.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Міністерство юстиції ЛНР" з метою легітимізації своїх повноважень на території окупованих районів Луганської області, підготувало лист до Міністерства регіонального розвитку та юстиції РФ з проханням забезпечити визнання в Росії документів, виданих нотаріусами "ЛНР", – йдеться в повідомленні.

Тимчук розповів, що також передбачається спрямувати даними міністерствам РФ відповідні зразки печаток, спеціальних бланків, списки нотаріусів.

Раніше повідомлялося, що представник російської сторони в Тристоронній контактній групі Борис Гризлов заявив, що довгоочікуваний мир на Донбасі може наступити лише після того, як офіційний Київ прийме конституційну реформу, основним положенням якої стане надання особливого статусу окупованим районам Донбасу.

Нагадаємо, помічник російського президента Володимира Путіна Владислав Сурков під час зустрічі з керівництвом бойовиків Донбасу пообіцяв, що "ДНР" і "ЛНР" через рік-півтора приєднаються до Росії.

Другие новости