ПоддержатьУкраїнська

Бойовики планують пожалітися в ООН на "військові злочини" України

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики планують пожалітися в ООН на 'військові злочини' України

Представники самопроголошеної "Луганської народної республіки" продовжують масштабну кампанію з дискредитації України. Бойовики планують звернутися до Організації Об'єднаних Націй та звинуватити Збройні сили України у так званих "військових злочинах".

Новину повідомляє "Преса України".

Про вищезгадану ініціативу проросійських терористів розповів координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук. За його словами, ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький наказав підготувати звернення на ім'я голови спеціальної моніторингової місії ООН з прав людини Фіони Фрейзер. Бойовики хочуть пожалітися на так звані "військові злочини Києва проти мирного населення Донбасу". Луганські сепаратисти звинувачують Збройні сили України в зриві Мінських домовленостей.

"Відповідальною за підготовку звернення до ООН була призначена "депутат народної ради ЛНР" Ольга Кобцева, як учасник Мінських переговорів від "ЛНР", – розповів Тимчук.

Раніше вже нині покійний глава "народної міліції ЛНР" Олег Анащенко порівняв обстріл Збройних сил України з наступом фашистів на луганську землю.

Нагадаємо, представники так званої "прокуратури" бойовиків "ЛНР" почали масово фальсифікувати "військові злочини" української армії на окупованій території Луганщини.

Другие новости