ПоддержатьУкраїнська

У столиці піщані нелегали заблокували машину "СтопКору"

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці піщані нелегали заблокували машину 'СтопКору'

Активістів "Стоп корупції" взяли в облогу водії вантажівок та легкового автомобіля на незаконній точці видобутку на озері Миколайчик у Голосіївському районі столиці. Керманичі блокували машину активістів до приїзду патрульної поліції.

Подробиці з місця події повідомили активісти "Стоп корупції".

"Ми проводити моніторинг роботи незаконних точок з видобутку піску. У рамках перевірки зафіксували вантажівку, яка забирала пісок на точці на озері Тягле, що на Корчуватому. Спочатку ми перегородили дорогу автівці, у такий спосіб ми хотіли затримали водія до приїзду правоохоронців. Проте поліція через шквал викликів щодо крадіжок приїхала до нас лише за годину.

За цей час на підмогу водію вантажівки приїхав ще один ваговоз та легковик Мерседес. Невідомі особи заважали нашому вільному виїзду. Лише після приїзду правоохоронців, зловмисники звільнили нам проїзд", – розповіли активісти "Стоп корупції".

Представники проекту звернулись до Голосіївського ГУ НП у місті Києві із заявою про злочин. Активісти просять встановити осіб, які заблокували правозахисників "Стоп корупції" та зупинити нелегальну діяльність піщаних браконьєрів на озері Тягле у столичному Голосіївському районі.

Другие новости