ПоддержатьУкраїнська

У столиці співробітник СБУ покінчив життя самогубством

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці співробітник СБУ покінчив життя самогубством

Вчора ввечері, 29 січня, застрелився військовослужбовець, співробітник Служби Безпеки України. Про це на своїй сторінці у соцмережах повідомив громадський активіст Влад Антонов.

У Києві стався інцидент. Координатор проекту dtp.kiev.ua та громадський активіст Владислав Антонов повідомив, що застрелився співробітник СБУ.

"Ще декілька хвилин він був живий, намагались надати допомогу. Постріл в голову в упор, без шансів. На місці працює поліція та оперативно-слідча група", – йдеться у повідомленні активіста.

Відомо, що СБУ-шник вчинив самогубство у приміщенні Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз СБУ. Будівля розташована на вулиці Василенка.

Раніше стало відомо, що 28 січня у селі Люхчін Сарненського району сталася перестрілка між двома групами людей. В наслідок чого одна особа загинула. Поліція оперативно затримала всіх підозрюваних.

Нагадаємо, у Київському СІЗО на смерть забили ув'язненого слідчого ізолятора. 20-річний хлопець помер у лікарні, йому так і не вдалось прийти у свідомість. Перед цим у чергову частину міської лікарні прийшла інформація про госпіталізацію 20 річного хлопця з травмою голови. На місці події правоохоронці нічого не знайшли.

Другие новости