ПоддержатьУкраїнська

На Київщині дитина утекла з полону викрадачів

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині дитина утекла з полону викрадачів

На Київщині правоохоронці затримали двох чоловіків, що викрали неповнолітню дитину. Вони вимагали викуп з родичів хлопчика у розмірі 10 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Працівники Білоцерківської поліції затримали 30-річного чоловіка та його спільника. Злочинці спланували викрадення дитини. Жертвою став 9-річний хлопчик. Вчора, 29 січня, увечері до Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення дитини. Пенсіонерка повідомила, що її онук вдень пішов гратись у двір та зник. Жінка також повідомила, що їй підкинули записку з текстом: "Якщо потрібна дитина, то треба підготувати 10 тисяч гривень до дванадцятої ночі".

Правоохоронці негайно відреагували на заяву і розпочали оперативно-пошукові роботи. Поліцейські встановили, що до скоєння даного злочину причетний 30-річний житель смт Гребінки, Васильківського району. Чоловік обманом заманив хлопчика додому, прив'язав та насильно утримував. Разом зі спільником він вимагав від родичів дитини викуп у розмірі 10 тисяч гривень. Але коли зловмисників не було вдома, 9-річний хлопчик самостійно звільнився з полону та приїхав додому на таксі.

Правоохоронці затримали зловмисника та його спільника за ст. 208 КПКУ країни, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, на Вінниччині неповнолітня мати викинула новонароджену дитину з п'ятого поверху.

Другие новости