ПоддержатьУкраїнська

У Вінниці активісти розтоптали та спалили російський триколор

StopCor
StopCor

StopCor

У Вінниці активісти розтоптали та спалили російський триколор

У понеділок, 27 лютого, у Вінниці представники "Національного корпусу" потоптали, а потім спалили російський триколор. Так активісти нагадали про анексію Криму. 

Новину повідомляє "Преса України".

Активісти анонсували флешмоб зі спаленням російського триколору. За словами організаторів, акція спрямована проти влади у Кремлі, а не проти росіян.

Спалений прапор активісти купили через інтернет, і були здивовані, що в будь-якій точці України можна за 300 гривень замовити триколор.

"У ніч на 27 лютого цей прапор три роки тому був вивішений на будівлі Верховної Ради та Уряду у Криму, тому йому не місце в Україні, тож ми його спалили. Виявляється, в нашій країні його можна просто замовити. Ми маємо пам'ятати, що 27 лютого була анексія Криму. Ми не маємо нічого проти росіян, ми спалюємо прапор країни-окупанта, і так сталося, що окупант – це Російська Федерація", – цитують місцеві ЗМІ організатора акції Сергія Сидорука.

Як відомо, днями російський фінансист Слава Рабинович пояснив, що план анексії українського Криму був розроблений в Росії задовго до 2014 року і міг мати теоретичний характер.

Нагадаємо, нещодавно зчинився скандал через пропозицію нардепа Андрія Артеменка здати Росії в оренду Крим.

Другие новости