ПоддержатьУкраїнська

Учасники блокади закликали озброєних громадян приєднуватися до акції

StopCor
StopCor

StopCor

Учасники блокади закликали озброєних громадян приєднуватися до акції

Учасники блокади окупованого Донбасу заявляють про те, що Міністерство внутрішніх справ запланувало силовий розгін акції.

Відповідне повідомлення було оприлюднено на сторінці Штабу блокади в соціальній мережі.

У повідомленні говориться, що українське МВС за допомогою ЗМІ поширює відомості про підготовлюваний штурм активістів. У свою чергу учасники блокади стверджують, що подібне рішення силового відомства ніяк не вплине на їх рішення продовжити блокаду.

Ба більше, в штабі блокади закликали патріотично налаштованих громадян, у яких на руках є офіційно зареєстрована зброя, приєднуватися до блокади, вставши на захист беззбройних активістів і волонтерів.

"Ми готові були віддати своє життя на фронті, ми готові його віддати й тут. Вважаємо нашу справу другим фронтом війни за незалежність України. Ми повністю впевнені в своїй моральній правоті", – сказано в повідомленні.

Крім цього було зазначено, що всі погрози з боку влади лише дають активістам сили для продовження перекриття шляхів фінансування терористів і окупантів.

До слова, раніше щодо блокади Донбасу висловився президент України Петро Порошенко. За словами глави держави, він поділяє почуття громадян, що підтримують блокаду, однак рішуче засуджує політиків, які використовую дану акцію лише для власного піару.

Другие новости