ПоддержатьУкраїнська

Ватажки збройних формувань "ДНР" наказали будь-яким чином зупинити повзучий наступ ЗСУ

StopCor
StopCor

StopCor

Ватажки збройних формувань 'ДНР' наказали будь-яким чином зупинити повзучий наступ ЗСУ

Бойовики, які працюють на "Донецьку народну республіку", отримали від своїх командирів наказ блокувати наступ ЗСУ, які поступово займають "сіру зону", будь-якими засобами.

Новину повідомляє "Інформаційний спротив".

"У частинах і підрозділах "1-го АК ДНР" до особового складу доводиться розпорядження "командування корпусу" про те, що "повзучий наступ ЗСУ" необхідно припинити за будь-яку ціну", - йдеться в повідомленні "ІС".

За вказівкою командування бойовики можуть використовувати "всі наявні сили й засоби" для досягнення цієї мети. Обкопування українських підрозділів на смузі, яка вважається нейтральною, в "ДНР" розцінили як категорично неприпустимі дії.

Відзначається, що бойовики були поставлені до відома про це нове розпорядження після того, як сили АТО зайняли нові позиції в райони Світлодарськ дуги. "ІС" підкреслює, що ця ділянка і повинна контролюватися ЗСУ згідно з Мінськими угодами, проте в "1-му АК ДНР" цей факт замовчують та ігнорують.

Нагадаємо, декількома днями раніше представник міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що українські військові зайняли нові позиції на Світлодарській дузі, і вони не порушують Мінські угоди.

Другие новости